banner
banner2
banner3
Ginye

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan terintegrasi anu bisnis utami mangrupikeun produk farmasi / pakan aditif / produk piaraan pamekaran, produksi sareng dagang. Pabrik kami Jinan Baiming Pharma mangrupikeun salah sahiji pabrik pabrikan pakan obat pakan sato terkenal sareng unit panilitian di Cina. Kami damel kerjasama sareng seueur lembaga panilitian produk kaséhatan sato anu kasohor sapertos Universitas Tatanén China, Akademi Pertanian Shandong, Institut Pangajian Kedokteran Hérbal Kedokteran Industri, Universitas Kedokteran Herb Herb, Universitas Pertanian Shandong sareng sajabana pikeun nalungtik sareng penjualan hasil panilitian pang anyarna / panggunaan sato réngsé produk.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun langkung seueur produk

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd.

PISAN AYEUNA
  • Our products include: powder / oral solution / liquid injection / premix / tablet / injectable powder / granula / herbal extract.

    produk

    Produk kami kalebet: bubuk / larutan lisan / suntikan cair / premix / tablet / bubuk suntik / granula / sari herbal.

  • Our company always adheres to the principle that quality is the basis of survival and innovation is the source of development.

    kualitas

    Perusahaan urang teras-terasan nuturkeun prinsip yén kualitas mangrupikeun dasar salamet sareng inovasi mangrupikeun sumber pangwangunan.

  • GinYe expect to cooperate with all kinds of good friends and partners in animal health care industry, harvest hope / create glory in golden field.

    Kontak

    GinYe ngaharepkeun kerjasama sareng sagala réncang anu hadé sareng mitra dina industri perawatan kaséhatan sato, panén harepan / nyiptakeun kamuliaan dina bidang emas.

Inpormasi pangénggalna

wartos

Visi perusahaan Ginye konsentrasi kana kaséhatan sato, ngamajukeun kamekaran harmoni manusa-sato-lingkungan.

Pencegahan sareng pangobatan sacculitis hawa

1. Patogén kompléks: Dina kaseueuran kasus, sacculitis hawa sanés tunggal ...

Sapuluh kecap konci anu paling luhur pikeun industri hayam global di 2020

Pangwangunan industri hayam global dina taun 2020 katingalina langkung seueur ...