Tentang Kami

Saha Kami

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd.

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan terintegrasi anu bisnis utami mangrupikeun produk farmasi / pakan aditif / produk piaraan pamekaran, produksi sareng dagang. Pabrik kami Jinan Baiming Pharma mangrupikeun salah sahiji pabrik pabrikan pakan obat pakan sato terkenal sareng unit panilitian di Cina. Kami damel kerjasama sareng seueur lembaga panilitian produk kaséhatan sato anu kasohor sapertos Universitas Tatanén China, Akademi Pertanian Shandong, Institut Pangajian Kedokteran Hérbal Kedokteran Industri, Universitas Kedokteran Herb Herb, Universitas Pertanian Shandong sareng sajabana pikeun nalungtik sareng penjualan hasil panilitian pang anyarna / panggunaan sato réngsé produk. 

Visi perusahaan Ginye konsentrasi kana kaséhatan sato, ngamajukeun kamekaran harmoni manusa-sato-lingkungan.

Perusahaan kami lokasina di kota musim semi anu indah distrik Jinan huaiyin, anu 40 kilométer jauhna ti bandara internasional Jinan sareng 360 kilométer jauhna ti palabuan darat Qingdao, sareng ogé aya seueur jalan tol karéta kecepatan tinggi ngalangkungan distrik, jaringan patalimarga anu sampurna.

Ayeuna urang gaduh 2 pabrik GMP modéren (10 jalur produksi) pikeun ngahasilkeun langkung ti saratus produk. Produk kami kalebet: bubuk / leyuran oral / suntikan cair / premix / tablet / bubuk suntik / granula / sari herbal, nilai produksi taunan langkung ti 1 milyar RMB.

Perusahaan urang teras-terasan nuturkeun prinsip yén kualitas mangrupikeun dasar salamet sareng inovasi mangrupikeun sumber pangwangunan. Luyu sareng sarat manajemén modéren, kami netepkeun sareng implant sistem manajemen kualitas, sareng tindakan numutkeun standar GMP sacara ketat. Kami salawasna keukeuh konsép pasar-globalisasi, aktip ngamajukeun lapangan produk kaséhatan sato tumbuh gancang, janten teras-terasan kerja keras ngamangpaatkeun pasar internasional, kami parantos netepkeun kontak bisnis anu lega sareng langkung ti 30 nagara luar nagari sareng daérah, sapertos Asia Tenggara, Asia Kidul , Asia tengah, wétan tengah, Éropa wétan, sareng padamelan produk didamel di puluhan nagara.

GinYe ngaharepkeun kerjasama sareng sagala réncang anu hadé sareng mitra dina industri perawatan kaséhatan sato, panén harepan / nyiptakeun kamuliaan dina bidang emas.

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd1

Tim & Palanggan

Tim & Palanggan

  • our team1
  • employee activity1
  • employee activity
  • employee activity2
  • employee activity3
  • employee activity4
  • Customer visit1
  • Customer visit2
  • Customer visit4
  • Customer visit3
  • Customer visit5