Produk

beberesih binder mikotoksin gratis antibiotik pikeun jangjangan

Pedaran pondok:

Degrademycotoxin sareng glukosa sacara organik, meakeun oksigén dina saluran peujit, ningkatkeun lingkungan asam. Ngawatesan réproduksi baktéri anu ngabahayakeun, ngirangan panyakit saluran peujit.


Detil Produk

Tanda Produk

GIN-TOX W / S
Mycotoxin Cleaner, Detoksifikasi
Panguat Imun
Formula Unggas

Komposisi:
Unggal gram ngandung
Ragi Polisakarida ………… 50mg
Bacillus subtilis ≥ 1 × 109 CFU
Carriers: Kalium sorbate, Herb sari jsb.

Indikasi:

1. Degrademycotoxin sareng glukosa sacara organik, meakeun oksigén dina saluran peujit, ningkatkeun lingkungan asam. Ngawatesan réproduksi baktéri anu ngabahayakeun, ngirangan panyakit saluran peujit.

2. Ngurangan kapang hawan jelas, nahan sagala jinis mikotoksin, promosikeun metabolisme toksin awak.

3. Ningkatkeun aktivitas énzim pencernaan, ningkatkeun napsu, ngamajukeun nyerna feed, ningkatkeun konversi pakan.

4. Ngaronjatkeun kekebalan sareng fungsi detoksifikasi ginjal ati, éta ngagaduhan detoksifikasi anu hadé pikeun panyakit sareng karacunan ubar.

Pamakéan & Dosis:

Podomoro normal: 1 g per 5 liter cai minum tetep langkung ti 7 dinten.

Inféksi Mycotoxin: 1 g per 2-2,5 liter cai minum nginum 5-7 dinten.

Periode ditarikna: Teu aya

Ingetan:

Disimpen kalayan bungkus disegel dina tempat anu tiis, garing sareng berventilasi.

Hindarkeun kakeunaan panonpoé, hujan, suhu luhur sareng kalembaban anu luhur.

Pakét: 250g 500g 1kg bentuk bungkus buluk.

Validitas: 24 bulan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami