Produk

  • veterinary coccidiosis medicine amprolium 20% powder for poultry

    ubar coccidiosis Pangajaran sarta Palatihan Atikan amprolium bubuk 20% pikeun jangjangan

    Coccidiosis mangrupikeun panyakit parasit anu ngaruksak peujit hayam. Éta mangrupikeun panyakit anu pikasieuneun ku patani jangjangan komérsial. Mangrupikeun fenomena anu umum yén leungitna maot langkung ti 20%, sareng éta tiasa nyababkeun produksi daging hayam sareng endog.

  • tylosin doxycycline compound formula medicine for veterinary use

    ubar rumus sanyawa tylosin doxycycline pikeun panggunaan hewan

    Inféksi saluran pernapasan dina hayam biasana sesah diubaran, laun pangaruhna, sareng gampil ngakibatkeun perasaan campuran inféksi sekundér sacculitis hawa. Dinten ieu, kuring bakal nyaritakeun jenis ubar naon anu dianggo pikeun ngubaran jangjangan kalayan gejala anu béda tina inféksi saluran pernapasan.

  • veterinary 50% amoxicillin powder for farm animals

    Pangajaran sarta Palatihan Atikan 50% bubuk amoksisilin pikeun sato tegalan

    Dina prosés pembibitan, amoxicillin mangrupikeun ubar anu biasa dianggo, anu ngagaduhan pangaruh anu saé pisan kana inféksi sistemik sato, sapertos typhoid hayam, kolera, pullorum, radang paru-paru, salmonella, salpingitis, batang ageung sareng panyakit sanésna, khususna dina pangubaran salpingitis dina peletakan hayam umum pisan dianggo nalika Kedah ditekenkeun didieu yén amoksisilin kedah dihindari dina pengobatan bronchitis.

  • Diminazene Aceturate Granule 2.36g for animal antiparasite medicine

    Diminazene Aceturate Granule 2.36g pikeun ubar antiparasite sato

    Diminazene Aceturate kagolong kana amididines aromatik, anu mangrupikeun protokol anti-getih umum spéktrum lega. Salaku conto, éta ngagaduhan pangaruh terapi dina ingon-ingon piriformis, trypanosoma sareng anaplasma, tapi pangaruh péstipikat na henteu goréng. 

  • cheap price albendazole 2500mg bolus for livestock use

    harga murah albendazole 2500mg bolus kanggo panggunaan ingon-ingon

    Sapi sareng domba mangrupikeun hérbivora sareng beuteung rumit, sareng tiasa ngangon dina jukut salami satengah taun sataun, anu gampang kaserang panyakit parasit kusabab asupan host panengah atanapi endog parasit. Parasit anu nyerang sapi sareng domba mangrupikeun rupa-rupa, aya sababaraha protéo sél tunggal, sareng sabagian cacing multi-organ.

  • Cyromazine 5% water soluble powder for veterinary medicine

    Cyromazine 5% bubuk leyur cai pikeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan

    Cyromazine mangrupikeun régulator pertumbuhan serangga anu épéktip pisan. Éta ngagaduhan pangaruh maéhan larva serangga Diptera, utamina pikeun sababaraha larva laleur umum (nyaéta belatung terbang) anu baranahan dina tai. Pangaruh pangperangan. Peran utama produksi nyaéta ngendalikeun baranahan larva laleur dina kandang sato. 

  • high content multivitamin bolus for cattle sheep dairy cow camal

    bolus multivitamin eusi luhur pikeun domba sapi domba sapi domba

    Aya 12 jinis vitamin anu aya hubunganana sareng domba. Kusabab mikroorganisme dina rumen tiasa nyintésis sababaraha jinis vitamin B sareng vitamin K, kacuali sababaraha domba ngora anu kedah ditambih sapertos sato monogastrik, aranjeunna umumna henteu kedah ditambihan diétna. 

  • low price ivermectin injection 1% for livestock anthelmintic medicine

    harga murah suntikan ivermectin 1% kanggo ubar anthelmintic ternak

    Dibandingkeun sareng sato anu sanés, cilaka parasit sapi sareng domba parah pisan sareng masalah sadunya. Henteu janten masalah naha éta peternakan kulawarga atanapi padang rumput modéren, henteu paduli kumaha anjeun ngaturana, kumaha canggihna pakakasna, sareng anjeun ogé sacara rutin ngalauman anjeun, masih aya sababaraha tingkat inféksi parasit. 

  • veteinary respiratory system medicine tylosin 20% injection

    ubar sistem pernapasan venainil tylosin 20% suntikan

    Tylosin tartrate, ogé katelah tylosin tartrate, mangrupikeun ubar anu biasa dianggo pikeun ngubaran panyakit pernapasan kronis dina ingon-ingon sareng unggas. Seueur jangjangan sareng ingon-ingon tiasa katépaan ku seueur virus, sareng tartilat tylosin épéktip pisan pikeun sterilisasi sareng pencegahan sadidinten. 

  • penicillin medicine PENSTREP injection for livestock cattle sheep

    ubar pénisilin suntikan PENSTREP pikeun domba ingon ternak

    Pénisilin gaduh pangaruh anu hadé pikeun kaseueuran panyakit anu disababkeun ku baktéri gram-positip, sapertos inféksi pernapasan, antraks, sepsis, sareng sajabana. Ieu ngagaduhan pangaruh antibakteri anu kuat dina sababaraha spirochetes sareng actinomycetes; oxacillin, o-cloxacillin, Dicloxacillin, sareng benzathine penicillin gaduh épék anu dipercaya kana inféksi pernapasan, mastitis, inféksi trauma sareng sepsis anu disababkeun ku Staphylococcus aureus tahan penicillin.

  • veterinary broad spectrum antibiotic oxytetracycline 5% injection

    spéktrum lega Pangajaran sarta Palatihan Atikan antibiotik oxytetracycline suntikan 5%

    Oxytetracycline digunakeun pikeun pullorum anak sapi, disentri domba, piglet scour konéng sareng pullorum, sareng pullorum Chick disababkeun ku peujit ageung, bacillus atanapi salmonella; kagagalan sapi disababkeun ku Pasteurella multocida, pneumonia babi, unggas kolera, jst; Pneumonia sapi, asma babi, panyawat pernapasan kronis hayam disababkeun ku mycoplasma; dipaké sacara lokal pikeun bisul uterus, endometritis, jst; ogé dipaké pikeun panyakit Taylor, actinomycosis, leptospirosis.

  • good result enrofloxacin 10% injection for livestock sheep cattle camel.

    hasilna alus enrofloxacin 10% suntikan pikeun onta ingon domba ternak.

    Enrofloxacin mangrupikeun ubar anu biasa dianggo di peternakan babi. Ieu sering dianggo di peternakan babi kalayan streptococcus, mycoplasma, scour konéng sareng bodas (sapertos batuk, panting, diare, pembengkakan sendi) metritis, sareng sajabana Nanging, masalah anu disababkeun ku panggunaan anu henteu leres dina produksi babi ogé lumangsung ti jaman ka jaman. Dinten ieu kuring bakal masihan anjeun Sadayana Ngabahas ngeunaan leres ngagunakeun enrofloxacin.

12 Teras> >> Halaman 1/2