Produk

pangasaman cair kualitas pangsaéna pikeun babi jangjangan

Pedaran pondok:

Sababaraha urang yakin yén asam asam dipaké pikeun ngasaman pakan, sareng sababaraha ogé yakin yén éta pangaruh kana lingkungan saluran pencernaan. Naon mékanisme aksi asemat?


Detil Produk

Tanda Produk

GIN-Asam Lisan
Asam Asam Organik Kompléks
Pikeun Ngan ukur Paké hewan

KOMPOSISI: Unggal Sastra Ngandung

Asam format 150g, Asam asétat 150g Asam laktat 100g, Asam propionat 20g, Asam Malat 10g, Asam lemak ranté pondok sanésna sareng uyah na 100g.

Nunjukkeun:
1. Épéktip ngalawan baktéri patogén sapertos E. coli, Salmonella jsb.
2. Ngaronjatkeun nyerna protéin sareng FCR.
3. Ngarangsang produksi énzim pencernaan
4. Cegah jalur nginum sareng ngahalangan papilla, baktéri & pertumbuhan virus, organik bersih
zat sareng residual mineral dina sistem nginum. cocog pikeun sagala jinis sistem nginum.
5. Ngurangan tingkat diare sareng kematian

DOSI JEUNG ADMINISTRASI:
Kabersihan cai nginum: 0,1% -0,2% interval cai anu biasa, unggal 2-3 dinten.
Anti setrés: 0,1% -0,2% cai minum, 2-3 dinten.
Diare gizi: 0,2% -0,4% cai minum, 3-5 dinten.
Beberesihan saluran cai: 1% -2% campuran sareng cai, terjal langkung ti 12 jam, ngumbah 2 kali ku cai bersih.

TEMPOH TANPA TARUHAN: Teu aya

Panyimpenan: Simpen dina tempat anu garing sareng poek antara 5 ℃ sareng 25 ℃.
Jauhkeun ti barudak.

PAKET: 1L 5L 25L Wadah Plastik.

Keuntungan: 2 taun

Naon mékanisme aksi asim?
Sababaraha urang yakin yén asam asam dipaké pikeun ngasaman pakan, sareng sababaraha ogé yakin yén éta pangaruh kana lingkungan saluran pencernaan. Naon mékanisme aksi asemat?

Pamahaman kami pikeun asam nyaéta sateuacan kaasaman asam lebet saluran pencernaan, éta moal aya pangaruh négatip kana pangolahan pakan, panyimpenan sareng transportasi (sapertos produksi gas, rasa haseum, parobihan warna, sareng bahkan kaleungitan gizi). Saatos ngalebetkeun saluran pencernaan, ion radikal asam dileupaskeun dina aksi larutan akueus, anu bahkan tiasa ngamajukeun panyebaran klorida sapertos uyah méja sareng ngaleupaskeun asam hidroklorat, sahingga sacara efektif nyingkahan nétralisasi asam lambung ku zat basa dina tuangeun sareng ngadamel saluran pencernaan. Salawasna ngajaga lingkungan pH anu handap pikeun mempermudah pencernaan sareng nyerep nutrisi ku sato sareng ngahambat kolonisasi mikroorganisme asing anu ngabahayakeun dina saluran pencernaan.

best quality liquid acidifier for poultry swine

Aya genep mékanisme utama aksi asemat:
1. Salah sahiji nyayogikeun ion radikal asam, kanggo sékrési asam lambung teu cekap dina sato ngora, aktipkeun pepsinogen pikeun ngarobih kana protease, sareng ningkatkeun kagiatan trypsin, sahingga ngamajukeun pencernaan sareng nyerep nutrisi protéin.
2. Ion radikal asam nurunkeun nilai pH saluran pencernaan, ngahambat pertumbuhan mikroorganisme ngabahayakeun, ngahémat protéin, sareng tiasa ngamajukeun kamekaran sareng nyegah diare sami sareng antibiotik.
3. Ngarangsang kuncup rasa ku rasa haseum, nyababkeun napsu (Pangaruh Pavlovian), ngamajukeun asupan tuangeun, sareng nyéépkeun langkung seueur ciduh (kalebet énzim pencernaan) pikeun ningkatkeun kadaharan dicerna.
4. Asam organik langsung ilubiung dina siklus asam tricarboxylic dina awak, nyayogikeun énergi, sareng merangan sagala rupa setrés.
5. Asam tiasa nyegah baktéri, jamur, sareng oksidasi, sareng ningkatkeun kualitas pakan.
6. Asam tiasa ningkatkeun kaleyuran sababaraha gizi sareng ningkatkeun tingkat nyerep.

Kaunggulan sareng karugian tina asam organik
Asam organik
Asam pupuk organik mahal, tapi ngagaduhan rasa anu saé sareng pangaruh baktéri anu kuat. Aranjeunna épéktip dina promosi kinerja kamekaran piglets. Saatos sawala anu jero ngeunaan mékanisme asam organik, jalma ngabagi asam organik kana dua kategori:
① Ngan ku nurunkeun nilai pH lingkungan gastrointestinal pikeun sacara teu langsung ngirangan jumlah baktéri anu ngabahayakeun, sapertos asam fumaric, asam sitrat, asam malat, asam laktat sareng asam organik macromolecular sanés. Jenis asam organik ieu ngan ukur tiasa ngagaduhan peran dina lambung sareng henteu tiasa nurunkeun nilai pH dina peujit alit; sareng kusabab beurat molekulna relatif ageung, molekul asam ngaleupaskeun kirang ion hidrogén per beurat beurat, janten pangaruh nurunkeun pH na ogé langkung saé tibatan molekul leutik. Kaasaman goréng.
② Henteu ngan ukur tiasa ngirangan nilai pH di lingkungan, tapi ogé ngagaduhan pangaruh ngahambat baktéri gram-négatip, sabab tiasa ngancurkeun mémbran sél baktéri sareng ngaganggu sintésis énzim baktéri, anu dina gilirannana mangaruhan réplikasi DNA patogén , sareng akhirna ngahasilkeun baktéri anti gram-négatip. . Asam organik sapertos kitu kalebet asam organik molekular alit sapertos asam format, asam asétat, sareng asam propionat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami