Surat CEO

Dear Friends:
Wilujeng sumping di halaman wéb Ginye.

Kalayan puluhan taun usaha, Ginye Biotéh parantos ngahontal prestasi anu luar biasa. Janten, atas nami staf kami, kuring nunjukkeun rasa sukur ka sadaya réréncangan anu parantos ngadukung pangwangunan Ginye kalayan tulus.

Kami ngadukung filsafat bisnis anu berorientasi manusa sareng ngalaksanakeun misi "ngarobih manajemén ilmiah sareng téknologi kana produktivitas". Kami damel rajin supados khusus dina industri perawatan kasehatan sato sareng siap pisan pikeun tantangan naon. Kalayan tujuan farseeing sareng prakték anu saé, kami yakin pikeun ngajantenkeun Ginye meunang kepuasan ti klien, padamel, masarakat, pamaréntah sareng ogé komitmen pikeun nyayogikeun ubar anu mumpuni sareng layanan propésional pikeun sakumna masarakat.

Saatos marios sajarah urang sareng nilik ka hareup, urang ngartos sacara jelas yén prestasi anu kapengker bakal samentawis samentawis awan anu sakedap upami urang sugema ku hal-hal anu sami sareng gagal dina kamajuan. Urang moal tiasa ngahontal masa depan anu mulya tanpa ngudag tujuan sareng udagan anu tetep. Kalayan léngkah-léngkah réformasi, Ginye damel langkung saé pikeun ngahontal tujuan promosikeun kamekaran élmu perawatan kaséhatan sato, ngaleungitkeun nyeri sareng panyakit sato sareng ningkatkeun kaséhatan manusa. Kami ngarepkeun ngawangun rupa-rupa silaturahmi sareng kerjasama sareng sadaya jalma di sakurilingna sareng ngajantenkeun usaha pangsaéna sacara teu henti-henti pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung mulya.

Mei, 01,2020