Produk

palatability alus albendazole tablet 100mg pikeun ucing anjing

Pedaran pondok:

Kolot anjing panginten henteu terang yén anjing sering kaluar, sapertos ngagolér dina taneuh, seungit, ngaletak, sareng aranjeunna gampang kénging parasit (internal atanapi éksternal). Gampang nyababkeun panyakit anu biasa di jalma sadayana.


Detil Produk

Tanda Produk

TABLET ALBEN-100

Albendazole 100 mg Tablet

Spéktrum lega Pangobatan anti parasit

Pikeun Gunana Sato Ngan

Komposisi: Unggal tablet ngandung

Albendazole 100 mg

Pedaran:

Albendazole mangrupikeun hiji kulawarga benzimidazoles, anu ngagaduhan pangaruh inséktisida spéktrum lega. Nematodes peka ka éta, sareng éta ogé pangaruhna kuat kana cacing pita sareng flukes (tapi peryogi dosis anu ageung), tapi teu aya pangaruhna kana schistosomiasis. Mékanisme tindakan utamina ngariung sareng tubulin nematode. Nalika albendazole ngabeungkeut béta-tubulin, éta nyegah tina polimérisasi ku alfa tubulin janten tubulus. Mikrotubula mangrupikeun hijian struktural dasar tina seueur organél sareng diperyogikeun pikeun baranahan sél sapertos mitosis, perakitan protéin sareng metabolisme énergi. Pangirut albendazole kana tubulin nematode sacara signifikan langkung luhur tibatan microtubulin mamalia. Produk ieu henteu ngan ukur pangaruh kuat ka déwasa, tapi ogé pangaruhna kuat pikeun déwasa sareng larva.

Mangpaat kombinasi albendazole sareng praziquantel bakal ningkatkeun konsentrasi plasma Albendazole.

Indikasi:

Obat anti cacing. Dipaké pikeun nyegah sareng ngarawat panyakit nematode sato, panyakit cacing pita sareng panyakit parasit.

Dosis & Administrasi:

Lisan: Anjing, 25-50mg per 1kg beurat awak kanggo hiji dosis. Atanapi dokter hewan panilitian sateuacan dianggo.

Pangaruh samping:

(1) Anjing kalayan 500mg / kg dua kali sapoé laun bakal laun ngembangkeun anorexia.

(2) Kadang-kadang gejala lemes tina lemes, déprési, anoréksia, sareng sajabana aya dina ucing.

(3) Anémik aplastik kadang aya dina anjing sareng ucing.

(4) Keracunan teratogenik sareng émbrionik dina sato kehamilan mimiti.

Spésipikasi sanés: 25mg 50mg 0.2g 0.3g 0,5g

Ingetan:punten disimpen dina tempat anu tiis sareng garing kalayan tutup anu caket, sareng hindarkeun sinar panonpoé langsung. Punten anggo gancang-gancang saatos muka bungkus.

Hirup rak: 3 taun

16272691321a3f4e

Kumaha carana ngontrol parasit piaraan?
Kolot anjing panginten henteu terang yén anjing sering kaluar, sapertos ngagolér dina taneuh, seungit, ngaletak, sareng aranjeunna gampang kénging parasit (internal atanapi éksternal). Gampang nyababkeun panyakit anu biasa di jalma sadayana. Upami anjeun mendakan jinis parasit ieu dina awak piaraan anjeun atanapi kotoran: hama, nematoda, cacing birit, kutu, kutu, kutu, gatel parna, rambut rontok nalika usum henteu moulting, sareng sajabana, pikeun nyegah gejala anjing teu meunang langkung parah, Punten laksanakeun 5 menit kanggo diajar tips penting pikeun nyegah parasit di jero sareng luar anjing dina tulisan ieu.

1. Anjing 'parasit internal sareng éksternal Kusabab sareng gejala?
Hayu urang tingali naon parasit di jero sareng luar awak anjing? Ngidinan anjeun pikeun ngabandingkeun sareng nganalisis perkiraan gejala piaraan anjeun:
Parasit éksternal: kutu, kutu, keletik, tungau budug, déwasa, endog.
Endoparasites: cacing bunder, cacing pita, cacing cangkang, nematoda, cacing cacing, flukes.

2. Ati-ati! Ucing di jero sareng luar. Seueur parasit anu zoonotic.
Seueur parasit internal sareng éksternal ucing tiasa ditularkeun ka manusa. Salaku conto, kutu sareng kutu tiasa luncat ka manusa, sareng tungau ogé tiasa dikirimkeun ka manusa. Seueur baktéri sareng jamur. Salian ucing, manusa ogé mangrupikeun salah saurang hostna, utamina Anu sepuh, murangkalih, ibu hamil sareng jalma sanés anu imunitas lemah sareng kabugaran fisik anu goréng langkung katépaan! Ku alatan éta, penting pisan pikeun nyamur ucing anjeun sacara rutin!

3. Anjing 'parasit internal sareng éksternal, Gejala sareng pangobatan inféksi.

4. Gejala inféksi parasit internal
Anjing anu katépaan ectoparasites sapertos mites, ticks, kutu, sareng sajabana tiasa nyababkeun kulit anu peurih pisan, rambut rontok henteu normal, ningkatna sékrési hideung, sareng kulit anu buncelik; sareng parasit internal sapertos cacing bunder, cacing pita, sareng whipworms tiasa ngajantenkeun anjing ujug-ujug Muntah, benang bodas dina utah, ngirangan beurat, beuteung beuteung, sareng jaket kusam. Dina tahap ieu pangobatan, nalika anjing kedah dianggo pikeun maéhan parasit sareng Ai Di Ke (ubar deworming khusus di luar awak), teras nganggo Puradu (ubar deworming khusus dina jero awak), pangaruh dobel nyaéta, sareng sagala jinis deworming dileungitkeun. Parasit internal sareng éksternal.

Fungsi
Maéhan lengkep ectoparasites sareng bagian tina ectoparasites.

Tablet Avermectin
1. Maéhan parasit di jero sareng luar awak: kutu, centang, tungau, kutu, nematoda.
2. Tilu téknologi utama ngajamin hasiatna: nanotéhnologi, téknologi mikroba, sareng téknologi adsorpsi.
3. Serep pangaruh sareng pangaruh anu langkung saé: sirkulasi gancang sareng metabolisme, kalayan khasiat anu luar biasa.
4. Durasi panjang: sakali dianggo, pangaruh na salami 30 dinten.

Fungsi
Kuat ngusir sagala rupa parasit internal.

Tablet Abendazole
1. Deworming spéktrum lega: cacing bunder, cacing cacing, cacing cangkang, cacing haté, flukes, cacing pita, nematoda.
2. Nyoco merenah: palatability alus tur dosis akurat.
3. Henteu aya ruksakna peujit sareng lambung: nyerep gancang, inséktisida gancang, henteu ngaruksak peujit sareng lambung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami