Produk

  • safe fly killer drug for animal farm

    ubar killer laleur aman pikeun tegalan sato

    Usum panas datang, sareng hal anu paling nyusahkeun nyaéta lalat. Baranahan gancang sareng aranjeunna aya dimana-mana, anu pisan bangor! Éta ngagaduhan pangaruh kana kaséhatan ingon-ingon ternak sareng jangjangan, sareng ogé mangaruhan sacara parna parasaan para manajer! 

  • antibiotic free antivirus product for broiler layer poultry

    produk antipirus gratis antibiotik kanggo jangjangan lapisan broiler

    Anggo ku antibiotik pikeun nyegah sareng ngarawat baktéri sareng viral (sapertos ND, IB, IBD, Viral Gastritis) inféksi campuran.

  • Poultry respiratory system herb medicine

    Sistem ramuan pernapasan hayam

    Dina taun-taun ayeuna, naha dina patanian broiler atanapi peletakan hayam bikang, hiji jenis panyakit saluran pernapasan bagian luhur anu utamina disababkeun ku ngalungkeun irung, batuk sareng dengkur parantos populér, anu sacara serius mangaruhan tingkat pertumbuhan sareng salamet hayam daging hayam sareng peletakan. Upami pangobatan henteu tepat waktos, inféksi pacampur sareng E. coli sareng influenza atanapi inféksi sékundér bakal ningkatkeun pati hayam. 

  • good result E coli salmonella control medicine for poultry livestock

    hasilna alus E coli salmonella control ubar pikeun ingon-ingon ternak

    Colibacillosis hayam sareng salmonellosis mangrupikeun panyakit anu biasa sareng serius dina industri pembibitan hayam. Duanana mangrupakeun baktéri patogén anu sumebar ku endog. Inféksi campuran tina dua bakal nyababkeun karugian ageung pikeun produksi ternak unggas sareng serius Ngancam kasalametan sareng kasehatan produk unggas sareng unggas.

  • poultry bronchial embolism treatment herbal medicine

    pangobatan hayam embolisme perawatan embolism

    Dina taun-taun ayeuna, embolisme bronkial sering lumangsung dina broiler sareng sababaraha pembibitan hayam peletakan, kalolobaanana dina usum gugur sareng usum salju, usum salju sareng musim semi, boh di imah hayam biasa sareng imah hayam standar. Seuseueurna saatos imunisasi vaksin umur 7 dinten, aya ogé ingon-ingon hayam masing-masing anu ngagaduhan panyakit dina yuswa 2 dugi 3 dinten, kalayan tingkat kematian sadidinten 0,5% dugi ka 1%, sareng jalan panyawatna salami 10 nepi ka 15 dinten atanapi bahkan langkung panjang. 

  • antibiotic free antivirus medicine for poultry broiler layer

    ubar antipirus gratis antibiotik pikeun lapisan daging hayam

    Oregano tiasa nimba minyak minyak-oregano volatil anu parsial. Oregano ngaluarkeun épék farmakologis na utamina ngalangkungan minyak oregano. Inpormasi latar tukang "Fisiokimia sareng Spésiés Tutuwuhan" Departemen Pertanian Amérika Serikat nunjukkeun yén oregano ngandung langkung ti 30 sanyawa antibakteri. 

  • herbal Astragalus immune booster for farm animals

    herbal Astragalus booster imun pikeun sato tegalan

    Kalayan pamekaran teknologi téknologi beternak luhur sareng panilitian anu jero ngeunaan patologi panyakit anu aya hubunganana, dina produksi anu saleresna, sistem pencegahan sareng kontrol panyakit sato parantos dikembangkeun janten lengkep.

  • natural antivirus broiler medicine for poultry

    ubar broiler antipirus alami kanggo jangjangan

    Obat anthelmintic: Kaasup ubar coccidian sareng ubar ectoparasite. Pangobatan embun mangrupikeun salah sahiji ubar penting dina unggal kebon hayam. Obat Coccidia langkung umum pikeun jalma di handapeun umur 90 dinten pikeun pencegahan. Ayeuna, aya diclazuril sareng natrium sulfaklorperazin dina pasaran. Parasit internal sareng éksternal diwakilan ku albendazole sareng ivermectin. Hal ieu seuseueurna dianggo kanggo nyamuni hayam dina hayam 60 dinten sareng 120 dinten.

  • natural formula herbal coccidiosis medicine for broiler poultry

    rumus alami ubar coccidiosis hérbal pikeun jangjangan daging hayam

    Coccidiosis peunggas mangrupikeun panyakit parasit anu disababkeun ku coccidiosis peunggas. Éta tiasa nyababkeun tingkat maotna anu tinggi dina wabah akut, sareng tahan ka tumuh tina sato jangjang anu kasakit. Gajihna beurat alon, anu mangrupakeun bahaya serius pikeun industri hayam.

  • respiratory Eucalyptus Oil medicine for farm animals

    Eucalyptus pernapasan Obat minyak pikeun sato tegalan

    Épéktorant mangrupikeun ubar anu tiasa ningkatkeun sékrési saluran pernapasan supados sputum ipis atanapi kanggo ngamajukeun bubaran komponén kentel tina sputum supados langkung gampang dileupaskeun. Sputum normal kalebet 95% cai, 2% glikoprotein, 1% karbohidrat sareng kirang ti 1% sanyawa lipid.