wartos

  • Pencegahan sareng pangobatan sacculitis hawa

    1. Patogén kompléks: Dina kaseueuran kasus, sacculitis hawa sanés panyakit tunggal, tapi mangrupikeun gejala inféksi sistemik. Bakteri, virus, mycoplasma, manajemén tuang, sareng sadayana tiasa nyababkeun sacculitis hawa. 2. Lingkungan anu goréng: disinféksi henteu lengkep, ventilasi henteu cekap, seueur teuing ngabahayakeun ...
    Maca deui
  • Sapuluh kecap konci top kanggo unggas global ...

    Pangwangunan industri hayam global dina taun 2020 katingalina langkung rumit tibatan taun-taun sateuacanna. Nanging, ngalangkungan sapuluh kecap konci sareng sapuluh kajadian utama anu parantos kajadian sareng ayeuna, urang masih tiasa ningali sababaraha tren pangwangunan industri unggas di Cina sareng dunya ...
    Maca deui
  • Analisis Husbandr Sato Cina ...

    Abstrak: Kusabab réformasi sareng pembukaan, kaluaran peternakan urang Tiongkok terus tumuh, sareng kaluaran produk sasatoan parantos lebet kana tahapan pertumbuhan gancang saatos pertumbuhan gancang. Ngaronjatkeun struktur konsumsi warga parantos ngamajukeun paningkatan anu penting dina ...
    Maca deui
  • Sabelas alesan kunaon hayam gampang t ...

    Colibacillosis hayam mangrupikeun istilah umum pikeun sababaraha jinis panyawat hayam anu disababkeun ku serotipe pathogenik tinju Escherichia coli. Éta dicirikeun ku nyababkeun pericarditis, perihepatitis, sacculitis hawa, peritonitis, ophthalmitis, rematik sareng sinovitis, salpingitis, E. coli enterit ...
    Maca deui
  • Naon dasar ubar ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan ...

    Kedokteran hewan mangrupikeun bahan penting sareng jaminan téknis anu diperyogikeun pikeun pamekaran séhat ternak modéren sareng peternakan unggas! Mangrupikeun ubar anu dianggo pikeun ngahaja ngatur fungsi tumuh fisiologis sato sareng sacara efektif nyegah sareng ngendalikeun ancaman panyakit. Anu ...
    Maca deui
  • Naon bahaya ngagunakeun antibiotik ...

    Antibiotik gaduh pangaruh anu hadé dina pangubaran panyakit dina industri pembibitan lapisan, janten aranjeunna langkung dipikaresep ku seueur patani. Nanging, dina taun-taun ayeuna, kabijakan parantos meryogikeun yén ingon-ingon sareng sato ingon-ingon ternak teu kénging nyiksa antibiotik. Pikeun patani hayam, naon bahaya urang ...
    Maca deui
  • Dokter hewan ngajar anjeun kumaha ngagunakeun veter ...

    Dina prosés ternak hayam, kumaha ngagunakeun narkoba cukup penting pisan pikeun pangendalian panyakit sareng pencegahan sareng pangendalian biaya. Narkoba mangrupikeun cara anu penting pikeun nyegah sareng ngarawat panyakit. Pamakéan anu leres tiasa nyegah sareng ngarawat panyakit, sareng panggunaan anu salah tiasa nyababkeun panyawat sareng nunda tina ...
    Maca deui
  • Kumaha cara nganggo florfenicol?

    Kasakit naon anu diubaran ku florfenicol? Naon anu pancegahan pikeun ngagunakeun florfenicol? Florfenicol mangrupikeun ubar antibiotik spéktrum lega spéktrum chloramphenicol suksés dikembangkeun dina akhir taun 1980an. Éta mangrupikeun ubar antibakteri khusus sato pikeun sipat baktéri babi, anak hayam ...
    Maca deui
  • Naon panyakit umum sapi perah ...

    Dina industri peternakan susu, upami patani henteu ngatur sacara leres salami pembibitan, aranjeunna bakal nyababkeun sababaraha panyakit dina sapi susu. Hususna di patani padesaan anu lega sareng kebon susu alit, para patani henteu merhatoskeun cukup masalah pencegahan sareng sering mopohokeun peran pr ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngontrol panyawat pernapasan kronis ...

    Sindrom Panyakit Pernapasan Kronik Ayam mangrupikeun sindrom anu dicirikeun ku inféksi saluran pernapasan, anu biasa di sagala rupa ingon-ingon hayam. Bahaya utama sindrom ieu pikeun industri hayam nyaéta karugian ékonomi langsung sareng henteu langsung disababkeun ku ningkat d ...
    Maca deui
  • Naha kotoran hayam ngagaduhan warna anu béda ...

    Nalika sadayana ngala hayam, biasana ningali naha hayam éta gering atanapi henteu. Tapi sababaraha panyakit henteu nunjukkeun gejala anu écés, naon anu kedah urang lakukeun dina waktos ayeuna? Ieu cara pikeun nangtoskeun naon panyakit anu didiukan ku hayam ku ningali warna najis hayam. Naon sababna di ...
    Maca deui
  • Sékulitis hawa

    Cara-cara pikeun nyegah hayam daging hayam tina "sacculitis hawa" Ngeunaan pangobatan sacculitis hawa broiler bulu bodas dina prosés pembibitan sapopoé, urang mikir yén éta aya hubunganana sareng lingkungan, tapi nyatana, éta ngagaduhan hubungan anu caket sareng anu sanés. Sacculitis hawa hayam sering ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3