Produk

Eucalyptus pernapasan Obat minyak pikeun sato tegalan

Pedaran pondok:

Épéktorant mangrupikeun ubar anu tiasa ningkatkeun sékrési saluran pernapasan supados sputum ipis atanapi kanggo ngamajukeun bubaran komponén kentel tina sputum supados langkung gampang dileupaskeun. Sputum normal kalebet 95% cai, 2% glikoprotein, 1% karbohidrat sareng kirang ti 1% sanyawa lipid.


Detil Produk

Tanda Produk

RESPIGIN PLUS

Pembela Kaséhatan Sistem Pernapasan

Saver Embolisme Bronchial

KOMPOSISI:

Menthol 40 mg

Bromhexine Hcl 20 mg

Minyak kayu putih 10 mg

Pangleyur nepi ka 1 ml

lNDIKASI:

1. RESPIGIN Plus mangrupikeun produk pertolongan cemas pikeun ngubaran embolisme peunggas hayam, ngadalikeun tingkat maot pisan.

2. Ngajaga mukosa saluran pernapasan, anti peradangan, anti inféksi, ningkatkeun imunitas gancang.

3. Cegah sareng pangobatan ngorok batuk embolisme bronkial disababkeun ku virus sareng inféksi campuran baktéri. (sapertos IB salmonella E.Coli Staphylococcus aureus typhoid bacillus jst.)

DOSI JEUNG ADMINISTRASI:

Pikeun Administrasi Lisan

Unggas: 1 ml per 1.5-2.0 liter cai kanggo jangjangan nginum langkung ti 8 jam,

tetep nganggo 3-5 dinten. Dosis dobel dina kaayaan serius.

Narikna TEMPAT: Teu aya

Panyimpenan: Simpen di tempat anu garing & tiis, di handapeun 30.

PAKET: 500ml 1000ml

Keuntungan: 2 taun

Bubuka ubar terapi anu biasa dianggo pikeun sistem pernapasan hayam

Épéktorant mangrupikeun ubar anu tiasa ningkatkeun sékrési saluran pernapasan supados sputum ipis atanapi kanggo ngamajukeun bubaran komponén kentel tina sputum supados langkung gampang dileupaskeun. Sputum normal kalebet 95% cai, 2% glikoprotein, 1% karbohidrat sareng kirang ti 1% sanyawa lipid. Nalika peradangan dina saluran pernapasan, komposisi cairan saluran pernapasan bakal robih. Sputum ngandung lendir, awak asing, mikroorganisme patogén, sababaraha sél peradangan sareng sél épitél mukosa nekrotik sareng sloughed. Diantarana, mukopolysaccharides sareng glikoprotein kentel ningkat. Sareng asam deoksiribonukleat (DNA) ningkatkeun viskositas sputum, janten hésé batuk sputum, sareng embolisme kabentuk dina organ hayam atanapi bronchi. Dina waktos ayeuna, aya dua prinsip utami pikeun pangobatan ubar sputum. Salah sahijina nyaéta éncérkeun sputum supados sputum ipis sareng gampang dileungitkeun. Obat anu biasa dianggo kalebet NH4CL. KI. Guaifenesin, sareng sajabana, anu disebut konsentrasi sputum. Nguburkeun ubar; anu kadua nyaéta ngaleyurkeun sputum, nguraikeun komponén kentel tina sputum sareng ngaleungitkeun embolisme. Obat-obatan anu biasa dianggo kalebet asetilcystéin, bromhexine hydrochloride, ambroxol hydrochloride, deoxyribonuclease, 1,5% larutan natrium bikarbonat, sareng sajabana, Sebut ubar ieu ubar mucolytic. Mékanisme utama tindakan ipis sputum nyaéta tiasa ngarangsang ujung saraf vagus tina mukosa lambung saatos administrasi oral, nyababkeun seueul hampang, sareng refleksif nyababkeun trakea jero sareng kelenjar bronkial pikeun ningkatkeun sékrési sareng éncér sputum. Bagian leutik tina amonium klorida diekskripsikeun tina saluran pernapasan, sareng pangaruh stimulan tina amonium klorida lemah. Hal ieu utamina dianggo sacara klinis pikeun peradangan pernapasan akut. Saatos KI nyerep, sababaraha ion iodin dikaluarkeun tina kelenjar pernapasan. Kusabab ubarna ngambek pisan, éta henteu cocog pikeun bronchitis akut, sareng pangaruhna langkung saé kana subakut sareng bronkitis kronis. Énergi guaiacol gliserol éter mangrupikeun expectorant anu kuat pikeun kahut sareng batuk anu kandel disababkeun ku bronchitis akut sareng kronis, bronchitis, colds, sareng sajabana Éta ogé tiasa digabungkeun sareng ubar anti-asma anu sanés pikeun ngendalikeun asma. Asétilcystéin dina ubar-ubaran mucolytic tiasa ngarusak ikatan disulfida (-ss-) dina ranté polipeptida glikoprotein dina sputum kusabab strukturna ngandung sulfhydryl (-SH), ngirangan viskositas mukus sareng sputum purulén. Éta cocog pikeun jangjangan kalayan plutum caket ngahalangan jalan napas sareng sesah napas. Pangaruh administrasi semprot ubar ieu hususna saé. Mékanisme utama tindakan bromhexine hydrochloride sareng ambroxol hydrochloride nyaéta pikeun nyandak serat mucopolysaccharide dina sputum, ngahambat sintésis glikoprotein kentel, sareng ningkatkeun sékrési kelenjar pernapasan pikeun ngirangan viskositas sputum sareng gampang ngaleupaskeun. Ambroxol hydrochloride mangrupikeun metabolit bromin, sareng pangaruh ékséktor na langkung kuat tibatan bromin. Duanana gaduh pangaruh sinergis sareng antibiotik. Duanana tiasa ningkatkeun konsentrasi sebaran antibiotik sapertos amoxicillin, cefuroxime, erythromycin atanapi doxycycline dina bronchus, pondok waktos perlakuan antibiotik, sareng pantes diubaran klinis dina pengobatan panyakit paru-paru obstruktif. Ngamajukeun panggunaan. Bromhexine hydrochloride ngagaduhan kaleyuran cai anu lemah sareng dibatesan nalika dikaluarkeun kana cai nginum hayam. Ambroxol hidroklorida tiasa didamel cairan lisan anu tiasa dianggo pikeun ngatur cai nginum. Deoxyribonuclease tiasa langsung meta dina sputum purulén. Mimiti, éta nguraikeun asam deoxyribonucleic sareng gancang ngirangan viskositas sputum; Bréh, gabungan asam deoxyribonucleic sareng protéin dina sputum kandel nyegah énzim proteolitik dina sél getih bodas tina damel sareng ngirangan Larutan alami protéin, sareng saatos ubar ngaleyurkeun asam deoxyribonucleic, protéin dina sputum kaleungitan panyalindunganna sareng gampang diuraikeun ku proteolytic énzim dina sél getih bodas, hasilna protéolisis sekundér. Produk ieu cocog pikeun nyemprot atanapi administrasi irung. Larutan natrium bikarbonat 1,5% salaku cairan pelembab saluran napas kedah henteu ngan ukur pangaruh épéktip pikeun ngaleutikeun kahak sareng budug, tapi ogé kedah ngirangan peradangan saluran udara dugi ka tingkat anu tangtu sareng ngajagi épitél saluran napas. PH tina 1,5% natrium bikarbonat nyaéta 8,0, sareng tekanan osmotik sami sareng larutan NaCl 3,2%. Éta cairan hipertonik. Cairan hipertonik tiasa ningkatkeun kadar cai dina saluran napas, sahingga éncér sputum na. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé ngagaduhan déhidrasi sareng pangaruh astringén dina témbok saluran udara edema. Natrium bikarbonat mangrupikeun uyah dasar, anu ngagaduhan pangaruh korosif sareng tiasa ngalemahkeun sareng ngaleyurkeun sputum.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami