Produk

ubar anticoccidial Pangajaran sarta Palayanan Toltrazuril diclazuril leyuran dicampur

Pedaran pondok:

Aya seueur jinis ubar anticoccidial, sareng ubar énggal diénggalan gancang. Obat anticoccidial idéal kedah ngagaduhan kagiatan ngalawan sadaya spésiés coccidian anu penting; éta tiasa meta dina sagala tahapan pangwangunan coccidia.


Detil Produk

Tanda Produk

GINCOX PLUS
TOLTRAZURIL + DICLAZURIL
Pikeun Ngan ukur Paké hewan

Komposisi:
Toltrazuril ————- 25 mg.
Diclazuril ————— 5 mg
Pangleyur.kaca ——— 1 ml

Fitur:
1. GINCOX PLUS digunakeun pikeun nyegah sareng ngarawat cecum & coccidiosis peujit alit.
2. Produk ieu tiasa ngahontal posisi katémbong coccidium langsung, pangaruh langsung.
3. Pengerjaan anu paling énggal sareng rumus sareng tindakan anu panjang, tumerap dina sadaya réproduksi sareng tuwuh tahap koccidium.
4. Henteu gampang meunang résistansi ubar.

Indikasi
Husus pikeun pengobatan Coccidiosis tina sadaya tahapan sapertos schizogony sareng tahapan gametogony Eimeria spp. dina hayam sareng kalkun
- Eimeria acervulina, brunetti, maxima, mitis, necatrix sareng tenella dina hayam.
- Eimeria adenoides, galloparonis sareng meleagrimitis di kalkun.

Dosis
1ml per 1-1,5 liter cai kanggo jangjangan nginum sacara bébas, salami 3-5 dinten berturut.
dosis sanés punten numutkeun saran dokter hewan anjeun.

Waktos ditarikna: daging: 5 dinten.
Perhatosan: Jauhkeun tina jangkauan barudak.
Validitas: 2 taun
Paking: 100ml 250ml 500ml botol 1000ml

Naon ubar anticoccidial anu biasa dianggo? Sareng kumaha cara nganggona?
Aya seueur jinis ubar anticoccidial, sareng ubar énggal diénggalan gancang. Obat anticoccidial idéal kedah ngagaduhan kagiatan ngalawan sadaya spésiés coccidian anu penting; éta tiasa meta dina sagala tahapan pamekaran coccidia; éta teu aya pangaruh anu ngabahayakeun kana produksi sareng tingkat konvérsi pakan; dipeuncit Teu aya résidu ubar dina daging bebek; éta henteu ngan ukur tiasa ngirangan karusakan coccidia, tapi ogé ngamungkinkeun coccidia pikeun ngembangkeun kana gelar anu tangtu pikeun ngarangsang tingkat imunitas anu luhur. Obat anticoccidial anu biasa dianggo nyaéta:

(1) Obat sulfa utamina kalebet sulfamethoxine (SMM), anu ditambih 1 gram per kilogram pakan salami 6 dinten; sulfamethoxazole (SMZ) ditambah trimethoprim (TMP), per kilogram Tambihkeun 0,2 g pakan sareng anggoana salami 6 dinten. Pikeun bebek individu anu ngagaduhan panyawat serius, 0,02 g / sirah tiasa dikaluarkeun sakali sapoé salami 3 dinten.

(2) Antibiotik poléopis ionofor mangrupikeun jinis ubar anticoccidial épisiensi tinggi kalayan spéktrum anti worm anu lega, henteu aya résistansi ubar anu serius, sareng ngamajukeun paningkatan beurat. Utamana monensin, biasa dianggo dina bebek daging sareng bebek beternak cadangan, tambahkeun 40 gram per ton pakan; tambahkeun 50 gram salinomycin per ton pakan; ngabandingkeun lasamycin (qiuan) kalayan ubar anticoccidial anu sanés, Mangrupikeun pangembang pertumbuhan anu paling épéktip, kalayan toksisitas rendah sareng henteu tahan resistansi kana ubar-ubaran sanés. Tambihkeun 90 gram per ton pakan; Maduramycin (Gaf) ngagaduhan pangaruh anti-coccidial pangsaéna ayeuna. Éta ngagaduhan ciri promosi kamekaran, ningkatkeun imbalan pakan, sareng non-toksik sareng efek samping. Tambihkeun 5 gram per ton pakan.

(3) Toltrazuril sareng Diclazuril Campuran Solusi, produk ieu mangrupikeun rumus ubar anticoccidial énggal, anu kalebet toltrazuril sareng diclazuril dua ciri komposisi komposisi, gaduh hasil anu saé pisan dina panyawat coccidiosis hayam.

Nalika ngagunakeun ubar anticoccidial, kudu dicatet yén ubar anticoccidial anu sami henteu tiasa dianggo di tegalan bebek atanapi kelompok bebek anu sami pikeun waktos anu lami. Sababaraha ubar anticoccidial kedah dianggo silih ganti pikeun nyegah kamekaran résistansi ubar ku coccidia. Nyababkeun pangaruh ubar turun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami